Dela vattnet

delavattnet

Solenergi året runt

Jämtkraft marknadsför en utmanare till hemmabatterier, energilagringstjänsten Dela vattnet. Den enkla lösningen som innebär att lagra energi i vattenkraften är både billigare och har bättre prestanda än alla hemmabatterier. Möjligheten till energilagring från sommar till vinter och erbjuder småskaliga elproducenter möjligheten att använda sin egen el året runt. Nyheten väckte stor uppmärksamhet när den kom. 

Detta nyttjade vi genom att lyfta budskapet i fler kanaler, ta ut berättelsen på fler sätt. Dela vattnet lyftes via redaktionella artiklar som sökordsoptimerades och lyftes i företagets kanaler. De fick stor organisk spridning med många delningar. Samma material publicerades också i betalda printannonser. Och en av filmerna i Jämtkraft stories fick också handla om Dela Vattnet.

På den lokala marknaden lyftes energilagringstjänsten i storformat på Östersund Åre airport och även i en form som man kan se och smaka på – ”vattenkraft” i vattenflaskor i avresehallen. Digitalt stöttades budskapet via banners och annonser. Trafiken till produktsidan och konverteringar fortsatte hålla goda nivåer.

solenergi_delavattnet