Är du på det klara över att ditt företag behöver innehåll till era kanaler och vilka ämnen som ni vill lyfta, då kan det vara smart att gå rakt på sak. Maind hjälper er att producera artiklar, film, inlägg, innehåll till e-postnyhetsbrev, guider, annonser, tips eller något annat.

Kanske ser du värdet av Content Marketing men har inte alls tid att jobba med det. Då kan Maind om hela hanteringen åt dig, i den omfattning som du har behov av.

Innehållsproduktion

Artiklar, reportage, manus, film, bild, form. Maind omsätter varumärket i berättelser som kan tas ut i olika form i era kanaler.

Redaktör

Maind sköter om er innehållsmarknadsföring i samråd med er. Vi sköter om publiceringar på webb, blogg, sociala kanaler, bevakar, följer upp och jobbar med spridning och utveckling.

Copy och webbcopy

Copytexter har ett tydligt syfte – att få läsaren att agera, anmäla sig, köpa eller tycka något. Copywritern har kundens behov framför ögonen och även sökmotorernas. Texter för digitala annonser, printannonser, storformat, webb, e-postnyhetsbrev till exempel.