Internet i mobilen

Använder internet i mobilen
Svenskar som använder internet i mobilen, Svenskarna och Internet, IIS.

Idag är det 78 procent av befolkningen som kopplar upp sig via mobilen, 65 procent varje dag (Svenskarna och internet 2017, IIS). De som har smarta mobiler lägger också mer tid på dem för varje år. I år spenderar de i genomsnitt 9,2 timmar per vecka vilket är en ökning med en hel timme sedan förra året. Yngre använder mobilen mer än äldre och kvinnor mer än män. Några av de aktiviteter vi föredrar att göra i mobilen är att söka information om tidtabeller, ta del av nyheter och lyssna på musik, medan datorn används mer för e-post, faktasökning och internetbanken.

Använder dagligen internet i mobilen 2016

Använder dagligen internet i mobilen 2016
Så många Svenskar använder dagligen internet i mobilen 2016.

 

Kommentarsfunktionen är stängd.

WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: